Spider Solitaire | Games.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Spider Solitaire

Spider Solitaire е типичен пасианс. "Паякът", обаче, е един от най-взискателните варианти на тази игра, защото тук е много лесно да загубите.

Spider Solitaire изисква от играчите умение за абстрактно мислене, въображение, памет и проницателност. Правилата на играта са лесни, въпреки че прилагането им може да изисква известно мислене.

Игралната зона е разделена на две части, средната разполага с основното игрално поле и седем купчини карти, от които се разкрива само последната във всяка колона. В горния ляв ъгъл има четири купчини, които могат да се използват, когато на дъската не могат да се правят повече движения. Използването им води до добавяне на по една произволна карта към всяка колона, което може едновременно да опрости и усложни играта. Отделни карти или цели групи могат да бъдат преместени при условие че са подредени в йерархичен ред. Напълно групираната купчина карти изчезва от дъската и играта е успешна, когато се изчисти цялото игрално поле.

Играйте безплатната браузърна игра Spider Solitaire в Dir.bg и ще се убедите, че пасиансът може да бъде не само трудна игра, но и истинско предизвикателство.

Card

Твоята оценка

Spider Solitaire

4 / 5
(с общо 1 гласа)
Твоята оценка:

Още от Card

Lucky Vegas Blackjack

© Inlogic Software s.r.o.

Las Vegas Poker

© Inlogic Software s.r.o.

Clash Of Warriors

© Inlogic Software s.r.o.

Solitaire 15in1 Collection

© Inlogic Software s.r.o.

Solitaire TriPeaks Harvest

© Inlogic Software s.r.o.

Domino Battle

© Inlogic Software s.r.o.