DarkOrbit Reloaded | Games.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

DarkOrbit Reloaded

DarkOrbit - присъедини се към междугалактическата борба за надмощие в галактиката

Запали двигателите и се приготви за битка в космическата MMO игра. Обедини усилията си с милиони други космически пилоти и се бий до самия край!

Внимание, космически пилот! Необятните светове на DarkOrbit те очакват! Избери си космически кораб и незабавно отиди в станцията си, за да подкрепиш хората в борбата им с извънземния враг, който заплашва съществуването на човечеството. Влез в боя и преброди галактиката със собствения си космически кораб. Регистрирай се още днес в DarkOrbit, стани космически пилот, присъедини се към едната от трите фракции, съюзи се с приятели или основи клан в съревнованието за ценни ресурси. Поведи фракцията си към победата и й осигури достатъчно космически скрап в безплатната космическа браузърна игра!

Избери си съюзници и преброди галактиката

Враждебно настроените извънземни далеч не са единствената заплаха, която дебне в екшън MMO играта на Bigpoint! Започни пътуването си в DarkOrbit, като избереш една от трите конкурентни фракции - всяка от които изповядва своя собствена философия в междузвездната борба. "Mars Mining Operations" се стреми към победата със сила, мощ и агресия, "Earth Industries Corporation" си служи със силата на парите, а "Venus Resources Unlimited" предпочита да побеждава враговете си с хитрост и коварство. Каквото и да решиш, мисията ти винаги ще бъде една и съща - да събираш ценни ресурси и да обърнеш резултата от галактическата война в този поразителен шутър, изпълнен с космически екшън.

Командвай кораб по свой избор

Независимо от избора ти на фракция, хитовата браузърна игра на Bigpoint ти дава множество уникални възможности да преобразиш според твоите разбирания борбата си в открития Космос. DarkOrbit оставя командването в твои ръце - избери фаворита си от множество специализирани кораби - от бойни кораби, които за секунди драстично намаляват вражеските орди, през супербързи и пъргави космически кораби, които могат да събират ценна разузнавателна информация, до огромни високотехнологични бойни машини, които прикриват вашите съюзници и нанасят сериозни щети на всички врагове.

Открий уникалната онлайн общност

DarkOrbit е уникална и се отличава от конкуренцията по едно нещо и това си ти! Докато другите браузърни игри твърдят, че са "мултиплърни", те просто губят съревнованието в сравнение с огромната общност на DarkOrbit - над 80 милиона активни играчи ден след ден се бият в космоса. Благодарение на всички вас DarkOrbit е най-успешната култова онлайн космическа игра. Още днес се присъедини към борбата с милиони други космически пилоти или се защити срещу ордите страшни противници, които се стремят да те унищожат. Зареди оръдията си и се приготви - зад всеки ъгъл дебне опасност и всяко колебание може да ти коства или донесе победата.

Бий се с приятелите си или срещу тях

Обиколи безброй галактики в най-обичания космически шутър за всички времена. Зад всеки ъгъл дебнат опасности, играчите непрекъснато трябва да са нащрек и да внимават, докато търсят ресурси, откриват нови карти или изпълняват множество нови мисии. Основи клан с приятелите си или със съмишленици, за да увеличиш шанса си за победа и оцеляване срещу ордите от страшни междузвездни чудовища или участвай в най-опасните мисии, докато ти и твоят екипаж достигате нови нива със скоростта на светлината.

ТАГОВЕ

Shooter

Твоята оценка

DarkOrbit Reloaded

4 / 5
(с общо 3 гласа)
Твоята оценка:

Още от Shooter

Zombie Hunter: Survival

© Inlogic Software s.r.o.

Crow Smasher

© Inlogic Software s.r.o.

Zombie Apocalypse

© Inlogic Software s.r.o.

Road Madness

© Inlogic Software s.r.o.

Space Bricks

© Inlogic Software s.r.o.

Wunder Planes

© Inlogic Software s.r.o.