17-11-2017 20-11-2018

My Free Farm 2

Безплатната браузърна игра My Free Farm 2 е продължение на хита, който отново ви позволява да създадете идилична ферма на мечтите, но този път в красива 3D графика.

My Free Farm 2 е симулатор на ферма, където, играейки ролята на фермер, вие ще бъдете отговорни за функционирането на фермата. Играта започва с интуитивен урок, който бързо ще въведе всички в света на идиличния селски живот. Благодарение на него ще придобиете знания, които ще ви позволят да засадите първите си зеленчуци и да се грижите за животните, които отглеждате.

КАК ДА СТАНЕТЕ УСПЕШЕН ФЕРМЕР

Начинаещият фермер започва играта с най-популярните животни и семена (пшеница, царевица, прасета, пилета), но с разрастването на фермата той ще може да си позволи все по-скъпо и по-напреднало отглеждане. Това може да се постигне чрез добре планирана производствена стратегия, грижа за животните, както и подходящи растителни култури. Време е да започнете да печелите пари!

РАЗВИЙТЕ ФЕРМАТА СИ

Всеки фермер мечтае за прекрасни култури, стада животни и модерна селскостопанска техника. Тъй като фермата расте, играта ви позволява да избирате от десетки видове зърно, дивеч, оборудване и домакински съдове. Важен елемент от фермата е и грижата за производството на ресурси, които след това могат да бъдат продадени.

НЕОБХОДИМА ПОМОЩ

На по-късен етап от играта в My Free Farm 2 служителите се превръщат в много важен елемент от фермата. Огромният обем полеви задължения и многото задачи с животните отнемат целия ден на фермера, така че той наема помощници. Колкото по-голяма е фермата, толкова повече помощници ще са необходими - животновъди, фермери, съветници. Добре функциониращото земеделие също е заслуга на доволните служители - погрижете се за тяхното удовлетворение!

БЕЗПЛАТЕН СИМУЛАТОР

My Free Farm 2 е напълно безплатна игра в режим Free2Play. Разбира се, има премиум магазин, където можете да закупите допълнителни диаманти - те ви позволяват да разширите фермата си по-бързо. Можете да ги спечелите и чрез състезания и предизвикателства, поставени от авторите на играта.

 

ТАГОВЕ

Simulation

Твоята оценка

My Free Farm 2

0 / 5
(с общо 0 гласа)
Твоята оценка:

Още от Simulation

Drifting Mania

© Inlogic Software s.r.o.

Football Superstars 2022

© Inlogic Software s.r.o.

Basketball Kings 2022

© Inlogic Software s.r.o.

Tennis Open 2022

© Inlogic Software s.r.o.

Mandala Coloring Book

© Inlogic Software s.r.o.

Tank Battle

© Inlogic Software s.r.o.