17-11-2017 20-11-2018

My Little Farmies

My Little Farmies е стратегическа браузърна игра, в която играете ролята на фермер, управляващ собствено селище. Фермата ви се нуждае от добър стопанин, който да я направи най-прекрасната в света. Можете да направите това като отглеждате животни и растения или търгувате със стоки. Струва си и да поддържате добри отношения с другите фермери - сътрудничеството с тях може да ви се отплати. Готови ли сте да влезете в средновековния свят на фермерите?

ВРЕМЕ Е ДА ЗАПРЕТНЕТЕ РЪКАВИ!

Като начинаещи фермери ще управлявате малка ферма в средновековно село. Предстои ви много работа, преди тя да се превърне в населено място, където тече мляко и мед, а на хоризонта се виждат златни зърнени полета. За да успеете е необходима не само упорита работа, но и правилна стратегия. Златото може да се спечели чрез събиране на плодове, зърно и животновъдство.

За да функционира правилно, фермата трябва да бъде оборудвана с подходящи сгради, в които ще се произвеждат продуктите. Това е чудесна възможност да спечелите пари, тъй като консервираните продукти се продават на градския пазар. Можете да печете хляб в домашната пекарна или да изстисквате пресни сокове от плодовете, отглеждани в овощната градина. С разрастването на вашето селище ще получавате достъп до нови производствени сгради.

СРЕДНОВЕКОВНА АТМОСФЕРА

Полетата греят със златист блясък, вятърът бавно движи старите вятърни мелници, а добитъкът спокойно пасе по зелените поляни. В My Little Farmies виждате едно средновековно идилично село, в което млад фермер се опитва да натрупа състояние. За целта той разчита само на мускулите си, конете и природните условия. Няма трактори и специализирани селскостопански машини. Ще откриете обаче мелница за брашно, малка пекарна, в която се пече хляб, както и шивашки и занаятчийски работилници. За щастие не сте сами и има малки ферми, които ще ви помогнат и с удоволствие ще свършат работата вместо вас. Просто трябва да им покажете пътя.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ ПЪТ!

Всеки фермер в My Little Farmies има възможност да избере свой собствен път. Някои предпочитат да произвеждат растения, зеленчуци и плодове и да правят вкусни консерви от тях. За целта ще ви е необходима градина, в която ще засаждате овощни дървета, например сливи, от които ще произвеждате сок.

Други домакини искат да отглеждат животни. Можете да изберете пилета, крави, свине, кози, овце. Важното е да се грижите добре за тях.

ТАГОВЕ

Simulation

Твоята оценка

My Little Farmies

0 / 5
(с общо 0 гласа)
Твоята оценка:

Още от Simulation

Drifting Mania

© Inlogic Software s.r.o.

Football Superstars 2022

© Inlogic Software s.r.o.

Basketball Kings 2022

© Inlogic Software s.r.o.

Tennis Open 2022

© Inlogic Software s.r.o.

Mandala Coloring Book

© Inlogic Software s.r.o.

Tank Battle

© Inlogic Software s.r.o.