Moto Fury | Games.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Moto Fury

Moto Fury e браузърна игра за любителите на високите скорости и мотоциклетите. Целта е да стигнете колкото се може по-напред,  използвайки сръчността и рефлексите си, като избягвате всичко, което идва срещу вас от обратната посока. 

Moto Fury е състезателна игра, която освобождава огромни количества адреналин. Мотоциклетът се движи с главозамайваща скорост, с която първо трябва да свикнете. В първите няколко обиколки вероятно няма да получите твърде много точки, но когато накрая овладеете ефективното избягване на препятствия, удовлетворението ви ще бъде голямо, както и броят на отбелязаните точки. Управлението се извършва с помощта на насочващите стрелки. Можете да ги използвате не само за смяна на платната, но и за да забавите леко, когато има нужда, тъй като пътят, по който се движите е много натоварен.

За всяко пътуване получавате точки и златни монети. За какво имате нужда от тях? След като съберете подходящия брой, можете да си купите по-добри мотоциклети. Играта съдържа общо три превозни средства, различаващи се по скорост, управляемост и спирачна сила (разбира се, те изглеждат различно). Със златните монети ще получите и достъп до допълнителни видове маршрути - например в градска среда или зимна местност. 

ТАГОВЕ

Sport

Твоята оценка

Moto Fury

0 / 5
(с общо 85 гласа)
Твоята оценка:

Още от Sport

Air Hockey Cup

© Inlogic Software s.r.o.

Football Superstars 2024

© Inlogic Software s.r.o.

Darts King

© Inlogic Software s.r.o.

Basketball Kings 2024

© Inlogic Software s.r.o.

Ski King 2024

© Inlogic Software s.r.o.

Snowboard King 2024

© Inlogic Software s.r.o.