17-11-2017 20-11-2018

Хановете

Добре дошли в Хановете - многократно награждавания пионер в стратегическите игри!

Ако сте любител на надпреварата и стратегическите игри, то вие сте дошли на точното място, в точното време.

Хановете притежава всички класически елементи на отличната стратегическа игра, в която играете с играчи от целия свят. Развийте могъща империя, съберете силна армия, изковете печелившата стратегия и най-важното - разбийте останалите играчи!

Основната ви цел в Хановете е да изберете велика средновековна нация и да победите останалите играчи, за да доминирате в средновековния свят.d

Влезте в Средновековието СЕГА и тествайте вашите умения срещу едни от най-добрите играчи в целия свят!

НАЦИИ

Можете да изберете сред 12 уникални нации, всяка от които има бонус, който влияе на икономиката, силата в битка и търгуването. В играта ще можете да тренирате специални единици на нацията ви, които ще ви помогнат да изградите бойна тактика и да достигнете върха.

ГРАДОВЕ

Изградете и защитете вашия средновековен град. Постройте важни стратегически сгради. Ще можете да изберете пътя на вашето развитие - икономически растеж или безмилостни набези срещу враговете.

ЕДИНИЦИ

По време на вашата игра ще можете да превземете чужди замъци и да тренирате 28 различни единци - пехотинци, стрелци, кавалерия, обсадни машини и специални единици на нацията. Тези войни могат да се подобряват, както в атака, така и в защита. Използвайте ги мъдро, за да унищожите враговете си и за да се преборите с набезите на наглите бандитски хорди на картата.БИТКИ

БИТКИ

Най-комплексната бойна система в индустрията на браузърните игри е тук. Вашата тактика в битките ще бъде най-предизвикателно нещо за вас. Ще бъдете изправени буквално пред хиляди стратегии, които можете да изградите, докато се съредновавате с останалите играчи. Но не само битката ще е важна! В процеса на вашата игра вие ще научите изкуството и на добрия шпионаж!

ГИЛДИИ

Гилдиите в Хановете са група играчи поведени в битка от техния лидер. Превземете всички Цитадели, владейте цялата карта и разпространете силата си. На ваше разположение ще бъде и чата на Гилдията, който ще ви позволи да изградите стратегията си в реално време. Там вие ще дадете началото на велики стратегии, политики и съвместни военни набези.

ТАГОВЕ

Strategy

Твоята оценка

Хановете

4 / 5
(с общо 7 гласа)
Твоята оценка:

Още от Strategy

Idle Zoo

© Inlogic Software s.r.o.

Chess Mania

© Inlogic Software s.r.o.

Imperial Hero II

Imperia Online JSC

Game of Imperors

Imperia Online JSC

Imperia Online

Imperia Online JSC

Mushroom Pop

© Inlogic Software s.r.o.