Lady Popular | Games.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Lady Popular

Lady Popular е фриймиум, онлайн модна игра за iOS и Android, разработена от българската софтуерна компания XS Software. Играта първоначално беше пусната в края на 2009 г., а през август 2012 години втората основна версия беше официално издадена като отделна игра под името Lady Popular Fashion Arena.

Ти избираш своя лик

Това е повече от игра за мода - в Lady Popular можеш да промениш изцяло своята лейди по всяко време! Тен, коса, грим, дрехи и аксесоари - всичко, което би могла да си представиш е възможно, а нови стилни актуализации се добавят всяка седмица!

Създай свой начин на живот

Предпочиташ да живееш в бунгало на плажа или в центъра на града? Избери и украси апартамента си по свой вкус! Живей стилно в Lady Popular.

Намери перфектния приятел

В Lady Popular твоето момиче е идеалният избор - и момчетата ще го забележат! Забавлявай се, като избереш и персонализираш гаджето си! А кой знае, може би ще направите Годежно Парти заедно!

Ти решаваш как да изглеждат домашните ти любимци

Твоите пухкави приятели също могат да са модерни в Lady Popular! Вземи домашни любимци и съчетай техния външен вид с твоя. Kотенца, кученца, загадъчни животни - в Lady Popular има много начини ти и твоите домашни любимци да се забавлявате!

Открий света на Lady Popular

От пазаруване в Мола до дуели на Модния подиум - стани част от света на Lady Popular! Запознай се с нови приятели и живей модерно!

ТАГОВЕ

Strategy

Твоята оценка

Lady Popular

5 / 5
(с общо 3 гласа)
Твоята оценка:

Още от Strategy

Tower Defense Clash

© Inlogic Software s.r.o.

Clash Of Warriors

© Inlogic Software s.r.o.

Solitaire 15in1 Collection

© Inlogic Software s.r.o.

Idle Zoo

© Inlogic Software s.r.o.

Chess Mania

© Inlogic Software s.r.o.

Imperial Hero II

Imperia Online JSC