17-11-2017 20-11-2018

Mars Tomorrow

Стратегическата игра Mars Tomorrow е едно наистина фантастично Sci-Fi заглавие. С нея ще се пренесете в бъдещето, за да създадете своя собствена цивилизация. Напълно безплатно!

Mars Tomorrow е икономическа стратегия, разказваща за колонизацията на Червената планета. Целта на играчите е постепенно да превърнат това враждебно място в нов дом за земните хора и и първите поколения марсианци. И всичко това в ефективен, триизмерен графичен дизайн, характерен за най-добрите съвременни браузърни игри.

В Mars Tomorrow - заглавието "Марс утре" е името на проекта за колонизация на Марс, играем ролята на едни от първите колонизатори, присъединявайки се към милиони играчи от цял ​​свят.

Планетата несъмнено е враждебно място за живот. Повърхността й е изключително студена, а земята е безплодна. Въпреки това, с течение на времето трябва да го адаптираме за новите жители, изграждайки разнообразни съвременни системи, които позволяват тераформирането на Червената планета. Всичко започва с придобиването на ключови суровини като вода, кислород и въглероден диоксид, благодарение на които ще можем да произвеждаме необходимите продукти.

Mars Tomorrow е игра в онлайн браузър, което означава, че не е нужно да я изтегляте. Всичко, което ви е необходимо е компютър с достъп до интернет. Дори не е нужно да си създавате акаунт, въпреки че това е препоръчително, за да следите напредъка си в играта.

Характеристики и факти:

- Мрежова стратегическа игра със социални елементи за колонизацията на Марс

- Ще бъдат построени десетки нови съоръжения и разработени много нови технологии

- Комуникация с други участници в конкуренция за привилегии и награди

- Предизвикателство с постоянно нарастващо ниво на трудност, което се състои в умело управление на развитието както на икономиката, така и на околната среда

- Атрактивен, триизмерен графичен дизайн и висококачествен звук

ТАГОВЕ

Strategy

Твоята оценка

Mars Tomorrow

3 / 5
(с общо 4 гласа)
Твоята оценка:

Още от Strategy

Idle Zoo

© Inlogic Software s.r.o.

Chess Mania

© Inlogic Software s.r.o.

Imperial Hero II

Imperia Online JSC

Game of Imperors

Imperia Online JSC

Imperia Online

Imperia Online JSC

Mushroom Pop

© Inlogic Software s.r.o.