Иран забрани видеоиграта Battlefield 3

Иран забрани популярната американска видеоигра Battlefield 3 ("Бойно поле 3"), пусната през октомври, в която се разиграва нападение на САЩ срещу Техеран, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Иран забрани видеоиграта Battlefield 3 | Games.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста неточности има в текста. Максималният брой играчи е 64 (32 срещу 32), като може да се паднеш както с американски мундир и въоръжение, така и с руско въоръжение и камуфлаж и куфия. Вярно, има карта, наречена "Техеранска магистрала" и няколко пустинни карти, но там могат да победят както "американците", така и "иранците" - т.е. по-добрите. Имаше Battlefield Vietnam, имаше Battlefield 1943, имаше Battlefield 2, просто разработчиците се опитват да бъдат актуални, за да се продава продукта им. Ако Иран си седяха на дупетата и развиваха аграрния си сектор или бяха народ от поети и певци, вместо да упорстват с ядрената си програма - 100% сигурно е, че нямаше да ги има споменати в играта. Сега, има го и тънкия момент, че играта сякаш лееко надниква в бъдещето и от това може да ти щръкнат косите, ако адресната ти регистрация е на Юг от Азербайджан и Туркменистан, но не може да се подмине и фактът, че ситуацията е по-скоро от тип "да би мирно седяло...". Ще жалко, ако се стигне до открит военен конфликт и от сърце пожелавам на Иран мир и благоденствие с ядрена енергия само за мирни цели. Играта обаче е много добра.

като човек поживял малко и по онова време (роден 75та), винаги съм се кефил на всичко антикомунистическо, в т.ч. и американско; от доста време обаче им следя поведението на американците и съм отвратен; ясно е, че на тях им отдавна им е сложен хомота от еврейските банкери и ги използват като зомбита, но вече минават всякакви граници и нищо не ги извинява за политиката им на муждународен дерибей (пилитически и икономически); започнали са да се мислят за превъзхождащи останалите човеци, а в историята, който си го е помислил се е сринал; и с тях ще стане така; лошото е, че тези процеси винаги са съпроводени с огромно количество погубени невинни животи

Готвят се американците... ако иранците си направят бомбата никой неможе да ги пипне вече ... дори Хамериканците !!

К'во си мислиш, че една атомна бомба ще взриви целия свят ли? Напротив, американците само за страхотна PR кампания се готвят. Иран задължително ще си направи атомната бомба, ще парадира пред света с нея, ще излязат лъжци и всички ще ги презират (още повече). Тогава... ако тогава сгазят лука, вече САЩ ще имат свободен пропуск да им ебават майката, както си искат. И нито атомните бомби ще ги спасят, нито аятоласите и Алах. Та така. И нека по-скоро да се случи. Да гръмнат, например, нещо ценно в Израел. Та да може вече да се действа с грубата сила, да се нарадваме този път на истинска война, срещу силен враг, а не бълхи като Ирак и други подобни.