Nvidia: РС графиката е 24 пъти над конзолите

Графиката на персоналните компютри превъзхожда 24 пъти тази на геймърските конзоли, в частност на Xbox 360, твърди Nvidia – един от двата основни разработчика на дискретни графични решения.

Обратно в новината

Коментари - Nvidia: РС графиката е 24 пъти над конзолите | Games.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само че видеокартата която представя струва 4 пъти колкото цената на цялата конзола. А и не взима впредвид, че хардуера на XBOX360 от 2006-та година не е променян, освен дизайна на платката и кутията. И за да не говори така, нека той да пусне на компютър напримен Batman: Arkham Asylum с 1080p резолюция, 30fps поне на 500Mhz видео карта, 512Мб рам (общо памет, която се ползва за GRAM и RAM) и 3-4 ядрен процесор на компютър. Както и не взима впредвид че около тази видеокарта има още неща, които трябва да си закупиш за да я ползваш пълноценно.. и цената отива още нагоре за едно решение, което с конзолата се постига с много малки разходи. А и удобстото да сложиш диска и да играеш, вместо да се занимаваш с инсталции, несъвместими драйвери и прочие... А който не е играл продължително време с джойстика на XBOX360 само той не е разбрал какво е удобството. След 1 месец се свиква и се усещат преимуществата. Е, за стратегии не става, но не е и била такава идеята за игри на конзоли.

Понеже винаги съм играл на РС и никога на конзола, чудя се, има ли версия на Microsoft Flight Simulator X за XBOX? И ако има, то колко екрана могат да се свържат към конзолата?

Хах тука забравихте телевизора и "surround sound system" (колонки) а?? Контролерите на конзолите са яко дървени като единствено стават за бойни игри.

pompai

Сега ще си поръчвам комп но с видио-карта една идея по слаба GTX670-543$ а тая за една идея по добра сигурно струва двойно :)))

Е то е ясно. Винаги е било така. Чак 24 пъти незнам, но при вискчи случаи предпочитам ПЦ пред конзола! Да не говорим и за игрите за конзола опростени за 4-те копчета на джойстика.

ахахаха 4-ти копчета. Момченце ти друга конзола освен Нинтендо 8-битова виждал ли си ? Аман от неграмотни философи дето играят по цял ден на CS с компютъра, който мама и тате са им купили.

То е очевадно. Най-малкото едното хаби 150-200W само (само за видео картата говоря) другото е със 80W адаптер за цялата конзола...

е , мойта хвох 360 конзола е 180 вата

ииии на тати вишистчето... много си навътре в електрониката явно. Браво на теб, вече си ми идол и ще те давам за пример, ако позволиш.