Издателят и разработчик Saber Interactive разкри датата на пускане на кооперативния зомби шутър World War Z: Aftermath за конзолите от сегашно поколение и актуализацията на съдържанието Horde Mode XL за играта.

Беше съобщено, че World War Z: Aftermath заедно с Horde Mode XL ще бъдат налични за PS5, Xbox Series X и S на 24 януари тази година. В същия ден ще бъде пуснат пач за компютърната версията на проекта.

Режимът Horde Mode XL ще бъде достъпен само за компютри, PS5, Xbox Series X и S. Той работи по същите правила като стандартната "Орда", но освен обичайните вълни от врагове, ще има и изключително големи (XL) с повече от 1000 зомбита.

World War Z: Aftermath за PlayStation 5, Xbox Series X и S ще работи с 4K резолюция при 60 кадъра в секунда. На собствениците на играта за PlayStation 4 и Xbox One е обещано безплатно надграждане до версията за конзоли от сегашното поколение.

World War Z: Aftermath е налична за компютри в Steam и EGS, PS4 и Xbox One. Също така на 24 януари ще бъде пуснат пач с модификатори за стандартния режим Horde, нови оръжия и преработена система за напредъка в него.