Състоя се официалната премира на Paradise Lost. Играта на полското студио PolyAmorous е доста интригуваща. Отличава се най-вече с интересната история и визия на ААА заглавие.

Потапяте се в атмосферата на Варшава в алтернативна версия на историческите събития, при които Втората световна война е продължила с повече от две десетилетия. В столицата, атакувана от атомни бомби, са останали неколцина оцелели, сред които главният герой Шимон и неговата майка.

В играта се преплита интересна военна тематика, елементи от славянския фолклор, футуристични машини и странни изоставени лаборатории. Чрез решаването на множество загадки и извървявайки дълъг път главният герой Шимон може да стигне до няколкото различни финала, подготвени от PolyAmorous.

Редица критици вече се изказаха ласкаво за играта, споделяйки че тя е подходяща за всеки, който търси пленяваща история и удивителен свят. Според GamePressure разработчиците са създали спираща дъха визия и един от най-добрите виртуални светове, които някога са виждани в игра. С вас споделяме и видео с част от геймплея, за да оцените сами начина, по който изглежда Paradise Lost.