2K Publishing и Gearbox Software пуснаха трейлър на добавката Glutton's Gamble за фентъзи шутъра Tiny Tina's Wonderlands. Самото DLC е посветено на храната и шегите за нея. Играчът ще трябва да се бори с пясъчна вещица, която приготвя различни деликатеси в своя казан, а сред враговете има скелети в меденки, както и гъби и раци.

Основната цел в Glutton's Gamble пред геймърите е да съберат съставките за рецептата за отварата на пясъчната вещица. Този противник не е никак лесен - той има четири превъплъщения, които ще се отключват всяка седмица. Играчът трябва не само да възпроизведе отварата на вещицата, но и да победи всички нейни превъплъщения.

В Glutton's Gamble има и набор от нови козметични предмети, плячка и други предмети, които се отнасят до главния злодей. Добавката за шутъра Tiny's Wonderlands вече е достъпна за всички притежатели на сезонния пропуск за компютри, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и Xbox Series S. Добавката се предлага отделно, като част от сезонния пропуск или като част от Chaotic Great Edition.