Хакването на студиото на Insomniac Games от хакерската група Rhysida се оказа по-голямо от очакваното. След кратки откъси от геймплей и концептуално изкуство изтече 25-минутно видео с геймплей на Marvel's Wolverine.

Играта е приключенски екшън за Върколака, който според изтеклото видео ще представлява линейна игра с "широки секции" и геймплей от около 16 часа. Версията на Marvel's Wolverine от видеото е вертикален отрязък - повече или по-малко завършен епизод по отношение на геймплея. Историческите вложки са представени от скици, докато геймплейните вложки изглеждат сравнително завършени.

Видеото започва с кавга от дебютния тийзър: Wolverine сече враговете с ноктите си (на този етап в играта няма разчленяване) и ги бие с юмруци, като прави големи скокове и брутални убийства. Героят също така обича паркура и бягането по стени.

Освен откритите сблъсъци Marvel's Wolverine разполага и със стелт - в една от сцените Wolverine скача от дърво на дърво и се крие във високата трева, за да остане незабелязан. Съществува и аналог на детективското зрение - детективски нюх.

Макар че геймплейното видео на Marvel's Wolverine е достъпно в YouTube, е възможно скоро да бъде блокирано по искане на притежателя на авторските права. Ако се вярва на изтичането на информация, Marvel's Wolverine ще бъде пусната в продажба за PS5 през 2026 година. На етап "алфа" екипът (разполага с повече от 170 души) планира да излезе през есента на 2025 година.