В мрежата бе представено ново видео към играта на полското студио Starward Industries, носеща името The Invincible. Заглавието ще е приключенски трилър и е в перспектива от първо лице. Действието се развива в измислен атом-пънк свят, черпещ вдъхновение от романа "Непобедимия" на полския фантаст Станислав Лем.

В бъдещето човечеството вече е завладяло далечни планети - това представя и появилия се клип. Той е запис на геймплея и дава информация за това как ще изглежда самата игра. Геймърите ще се събудят в кожата на Ясна. Тя се озовава сама на неизвестна платена, на която трябва да установи истината за своите изчезнали колеги.

Описанието на заглавието включва доста философски размисли и вероятно играта ще се развива именно в тази посока. "Защо се опитваме да посетим места, които не са готови за нас и места за които самите ние не сме готови?" се казва в анонса на The Invincible, което събужда още повече въпроси.

Всичко в този ъгъл на космоса и тайните, свързани с него, ще бъдат разгадани с премиерата на играта, която се очаква да се появи през 2022 година в Steam.