Японското студио Trigger представи на Anime Expo 2022 интро видеото за аниме поредицата Cyberpunk: Edgerunners, която се разработва в партньорство с Netflix и CD Projekt RED. 

Освен че изброява хората, участвали в създаването на Cyberpunk: Edgerunners, представеният видеоклип демонстрира отличителен визуален дизайн, който Netflix нарича "болезнено стилен".

Музиката за Cyberpunk: Edgerunners е дело на композитора на Silent Hill Акира Ямаока, но художественото оформление на филма е дело на шотландската рок група Franz Ferdinand. Studio Trigger показа на посетителите на фестивала и дебютния епизод на Cyberpunk: Edgerunners и потвърди, че главният герой на поредицата ще бъде озвучен от Зак Агилар, гласът на Танджиро Камадо в аниме поредицата Demon Slayer.

Очаква се премиерата на Cyberpunk: Edgerunners да се състои в Netflix през септември. Сериалът разказва историята на Дейвид Мартинес - младо момче от улиците на града на бъдещето, което е обсебено от технологиите и модификациите на тялото. Историята е разделена на 10 епизода.