Коментари - Публикуваха почти 17 GB файлове от S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl в мрежата | Games.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези игри са спонсорирани от НПОта за да си прокарват възгледите . Затова и усилено върви промивка и зомбиране на младежите .

Къде са публикувани тези файлове?

Руснаците са се нагърбили с маркетинга и разпространението на боунсите към играта ли? :))))))))))

т.е. типично по руски, откраднали и рекетирали честна украйнска фирма, която разработва игри и с това си издържат семействата.

Каза мизерника, който не е купил и един лиценз за компютърна игра през живота си, а свалял само от Zamunda...

ПЕДЕРАСТ

Руските орки имаха възможност да поиграят S.T.A.L.K.E.R. неживо миналата година - да пострелят из Зоната (Чернобил) и да покопаят окопи в радио-активната зона, докато украинските сталкери ги прогониха оттам. Тия дето сега са живи са с рак. Останалите руски орки имат възможност да се мобилизират и да идат да пострелят в Бахмут или в Авдеевака на живо, а не да се крият зад клавиатурите и да мацат българските социални мрежи.

Нали знаеш че на компютъра не е като наистина?

За съжаление създателя на играта беше убит в Бахмут Декември месец. Мир на праха му.

Прегледах файла, има доста интересни неща от backgrounds до gif анимация. Предимно картите и някоя друга текстура. Честно казано си заслужава да ги изтеглите защото това са неща които никога няма да видите наяве тъй като това не е open source. Но пък не е кой знае какво разбирам защо са отказали на руските хакери.

Казано иначе - нищо особено не са публикували. Просто неща, които и без друго ще са общо достояние след излизане на играта.

Не ги разбираш много тези неща, а.