Както бе обявено и по-рано, от 10 март магазина на Epic Games Store започна безплатното разпространение на градската стратегическа игра Cities: Skylines. Заедно с нейното излизане и възможност за безплатно изтегляне за определен период в сайта, стана ясно и кое ще е следващото заглавие, което потребителите ще могат да играят, без да заплащат. Това ще е In Sound Mind.

Тази седмица на дневен ред обаче е Cities: Skylines. Тя пресъздава трудностите, с които се сблъсква кметът на един град. Заглавието позволява да създадете истински мегаполис със симулация на живота на няколко нива, като същевременно внася приятни нововъведения.

Cities: Skylines дебютира през март 2015 г. за персонален компютър, но оттогава се появи и за PS4, Xbox One и Nintendo Switch. След излизането си играта получи няколко важни допълнения, но те не са включени в промоцията на EGS.

За да си осигурите безплатно копие на Cities: Skylines в магазина на Epic Games, трябва да отидете на страницата на играта и да кликнете върху бутона "Get". Продуктът ще бъде автоматично свързан с акаунта на потребителя.

Играта ще е безплатна до 17 март. Психологическият трилър In Sound Mind от студиото We Create Stuff ще бъде безплатен за една седмица след това.