Sony разкри безплатните игри, с които ще зарадва абонатите на PlayStation Plus през новия месец. И този път предложенията са 3, като едното е ексклузивно за ползващите PlayStation 5, и ще са достъпни за изтегляне между 6 април и 3 май, предава Mobile Bulgaria.

Играта Oddworld: Soulstorm е налична само за PS5, но тя може да бъде заявена и от потребителите на PS4 и ще остане в техните колекции. Предложението ни пренася в познатия свят на Oddworld и на практика следва събитията в Oddworld: New "N" Tasty. Главният герой Abe отново ще трябва да спаси своите събратя и междувременно да реши разнообразни пъзели и създаде арсенал от помощни средства.

Days Gone е постапокалиптично приключение, в което ще влезете в ролята на скитника и ловец на глави Дийкън Сейнт Джон, който заедно със своя мотоциклет ще трябва да се бори с вълни от зомбита и не по-малко опасни хора в Тихоокеанския северозапад. Непредсказуемото време и различните части от деня и нощта носят много опасности и шокиращи изненади.

И за финал още една игра със зомбита - Zombie Army 4: Dead War. Този шутър от създателите на Sniper Elite 4 ще ви изправи през неописуеми окултни врагове от ордите на Хитлер през 40-те години в Европа. На разположение имате епични оръжия, а в кампанията можете да се комбинирате още с до трима играчи, за да спасите човечеството от Армагедон.