Fallout: London, мащабният мод за Fallout 4, се оказва огромен успех за екипа от разработчици The Folon Team. Модът, който пренася играчите в постапокалиптична версия на Лондон, е изтеглен почти един милион пъти, а екипът продължава да работи по подобрения и поправки.

Наскоро беше пусната големия пач (кръпка) 1.02, който добавя повече от 1000 поправки към играта. Тези подобрения включват оптимизация на играта, поправки на визуални и технически проблеми, подобрения в системата за генериране на лица за второстепенни герои, както и добавяне на нови песни към саундтрака. Също така, след актуализацията, главният герой ще има възможност да притежава собствена къща в Бромли, чийто интериор ще може да бъде променян по желание на играча.

Разработчиците продължават да благодарят на огромната общност от фенове за тяхната подкрепа и обратна връзка, които са основна движеща сила за постоянните подобрения на Fallout: London. Очаква се модът да продължи да получава нови актуализации и подобрения в бъдеще, като екипът обещава да го направи перфектен.

Fallout: London беше пуснат през юли тази година и е наличен за изтегляне през платформата GOG.