Потребител на Twitter под псевдонима Aggiornamenti Lumia, който публикува изтичания на информация от Microsoft Store, сподели информация за необявено издание и добавка за шутъра с отворен свят Far Cry 6 на Ubisoft.

След излизането си Far Cry 6 вече получи три допълнения като част от сезонния пропуск - съдържание, базирано на "Stranger things", "Breaking Bad" и "Rambo", както и мисии с участието на Дани Трехо.

Според Aggiornamenti Lumia, Ubisoft подготвя за пускане разширението Lost Between Worlds и изданието Game of the Year, което го включва (заедно със сезонния пропуск и Ultimate Pack).

Ако се съди споделената информация, надграждането до пълното издание ще бъде възможно и за притежателите на по-малко премиум пакети. Като се има предвид външният вид на Microsoft Store, обявяването може да не е далеч.

Far Cry 6 дебютира през октомври 2021 г. за компютри в Ubisoft Connect, EGS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и S, както и за Google Stadia. В историята играчите трябва да освободят измислена тропическа страна от местен диктатор.