Wccftech посочва, че в новия финансов отчет на Take-Two Interactive вероятно е посочена датата на излизане на сюжетния шутър Judas от Ghost Story Games, студиото, ръководено от създателя на BioShock Кен Ливайн. Той беше представена на The Game Awards 2022 през декември миналата година и според главния изпълнителен директор на Take-Two Щраус Зелник се очакваше да бъде пусната до края на фискалната 2025 г. (31 март 2025 г.).

Новият доклад на издателя предполага, че Judas може да бъде пусната още през тази фискална година, т.е. до 31 март 2024 г. За това намекват и коментарите на президента на Take-Two Interactive Карл Слатов. В презентацията, придружаваща финансовия отчет, Take-Two предоставя таблица с изданията за периода от фискалната 2024 до 2026 г. През този период компанията планира да пусне 17 проекта в категорията на потапящите ядра. От 17-те игри от тази група досега са обявени само три - NBA 2K24, WWE 2K24 и Judas.

Първите две са обявени за фискалната 2024 г., докато Judas има TBA (ще бъде анонсирана) в тази графа (не е обявена). В същото време в разговор с инвеститорите Слатов изрично заяви, че третата "поглъщаща" игра, която също ще бъде пусната през фискалната 2024 г., е "горещо очаквана нова интелектуална собственост" от едно от най-добрите студия на компанията.

Излишно е да казваме, че Judas напълно отговаря на това определение. Играта се подготвя за компютри (в Steam и EGS), PS5, Xbox Series X и S. В ролята на Judas играчите ще трябва да избягат от разпадащ се звездолет, като "сключват или развалят съюзи с най-големите си врагове".