Холандският издател Curve Games и разработчиците от Triangle Studios (известни с Cross of the Dutchman и It came from space and ate our brains) разкриха новата дата на пускане на техния кооперативен шутър From Space.

Доскоро представянето на играта се очакваше на 29 септември. За да подобрят качеството на проекта, разработчиците отложиха заглавието малко преди заветния ден, но все пак се надяваха да успеят да я пуснат до края на тази година.

Сега From Space е планирана да бъде пусната на пазара на 3 ноември във версии за компютри в Steam, Nintendo Switch и облачната услуга Google Stadia. Съобщението за отлагането беше придружено и от кратък видеоклип.

Събитията от космоса ще се развиват в постапокалиптични времена. Земята е под контрола на извънземни нашественици. Екип от четирима души ще трябва да отвоюва планетата. Разработчиците обещават режим за един играч, разнообразие от оръжия и инструменти за унищожаване на извънземни, герои с уникални умения, както и система за повишаване на нивото с възможност за споделяне на нови таланти.