Microsoft Gaming обяви, че планира още едно издание на Xbox Partner Preview - шоу, което ще акцентира изцяло върху игри от разработчици от трети страни. Слоганът на събитието е "Без блясък, само игри", което подчертава фокуса върху нови трейлъри и геймплей кадри.

Следващото Xbox Partner Preview ще продължи около 25 минути и ще включва повече от дузина трейлъри на нови и вече обявени игри. Сред потвърдените заглавия са The Lake House - ново DLC за Alan Wake 2, приключенският екшън Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii и поглед към някои от босовете от фентъзи екшъна Wuchang: Fallen Feathers. Събитието ще започне на 17 октомври в 20:00 ч. българско време и може да бъде гледано на живо в официалните канали на Xbox в YouTube и Twitch.

По време на предишното издание на Xbox Partner Preview през март тази година бяха обявени няколко важни заглавия като Persona 3 Reload, ноарната картонена стелт екшън игра Sleight of Hand и датата на излизане на Frostpunk 2. По същото време беше обявено и излизането на компилацията S.T.A.L.K.E.R. Legends of the Zone Trilogy.