Измина повече от година, откакто Rocksteady и Warner Bros разкриха своята игра Suicide Squad. Компаниите вече са готови с трейлър, който показва повече от предстоящата игра. Клипът потапя зрителите в историята Suicide Squad: Kill the Justice League.

Той показва формирането на Task Force X и обяснява защо групата от суперзлодеи (Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot и King Shark) трябва да унищожи някои от най -големите герои на Земята.

Оказва се, че Brainiac е придобил тайно Лигата на справедливостта и в играта използва героите ѝ, за да причини хаос. Оперативната група е първото звено, което влиза в Метрополис за провеждането на решителна битка.

За съжаление на геймърите в този трейлър няма геймплей. Освен това така и не става ясно кога ще е датата, на която може да се очаква играта. Споменава се само, че ще е през 2022 година. Заглавието ще се появи във версии за персонален компютър, PS5 и Xbox Series X/S.

Трейлърът обаче дава добра представа какво можем да очакваме. А именно - изобилие от остроумни закачки, свят, обърнат с главата надолу и почти непринуден подход към насилието.