Издателят Electronic Arts и разработчиците Respawn Entertainment представиха трейлър за новия - "Pursuit". Това е 14-ият сезон на техния условно безплатен мултиплейър шутър Apex Legends.

Пропускът ще предлага ежедневни и седмични предизвикателства, за да печелят геймърите награди, включително легендарни образи за Rafe, Caustic и The Slave, епични комплекти за Vantage, Bangalore, Horizon и др.

Освен това всеки играч ще може да получи нови комплекти Apex, възможност за оцветяване на оръжията, екрани за зареждане, инструменти за проследяване на победите, музикални комплекти, монети Apex и емблема на сезона. Пропускът за битката Pursuit ще се продава в обикновеното издание и като пакет с 25 нива. За първи път някои предизвикателства ще бъдат поставени в режим, който може да бъде избран от играча.

"Pursuit" излиза на 9 август за компютри в Steam и Origin, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и S и Nintendo Switch. Сезонът ще донесе със себе си нова легенда (Vantage), актуализации на картата на Canyon Kings и повишаване на максималното ниво.