Играта Deathloop би трябва да се появи на 14 септември тази година във версии за PlayStation 5 и персонални компютри. Заглавието на Arkane Lyon събира все по-голям интерес, а решаваща роля за това играят клиповете, които създателите на Dishonored сериите пускат периодично.

Френското подразделение на Arkane както винаги залага на визията, новите бойни техники в играта и голям избор от оръжия. Най-големият противник на главния герой Колт е красивата Джулиана. Именно на нея бе обърнато внимание в специално видео, което се появи по време на събитието QuakeCon.

Клипът, който споделяме с вас, показва малко нов геймплей, но след него знаем повече за героинята. Играта се базира на идеята за "примка във времето" и предоставя постоянно повтарящ се момент, който трябва да бъде променен от Колт.

От видеото се разбира, че Джулиана, която се опитва да осуети усилията на главния герой, ще разполага с достъп до същите оръжия като него. Освен това има само един живот, за разлика от Колт, който има цели три.

Геймърите ще имат възможност да играят и с нея, което изглежда ще е доста по-трудно, заради по-лесното ѝ умиране. В клипа някои от най-важните хора сред разработчиците споделят подробности за играта и историята.