Разработчиците от британското студио Supermassive Games съобщиха в официалния си микроблог за отложената дата на пускане на елемент от тяхната тийнейджърска хорър игра The Quarry. Става въпрос за онлайн мултиплейъра.

Известно е, че възможността да пренесете историята на The Quarry с приятели зад различни екрани, ще се появи само месец след излизането на играта - на 8 юли. При старта ѝ, тя ще има кампания за един играч, локално сътрудничество и филмов режим.

В режим на онлайн мултиплейър The Quarry ще предлага специални възможности, които включват различно протичане на събитията, в зависимост от гласуване на участниците в нея.

Освен това разработчиците пуснаха трейлър за преглед на елементи в играта. В 5-минутния клип режисьорът Уил Байлс описва основната история, геймплея и поддържащите елементи на играта, както и настройките за достъпност.

The Quarry ще бъде пусната в продажба на 10 юни за персонални компютри, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и Xbox Series S. В историята група тийнейджъри остават в летен лагер за парти, но се обричат на нощ на ужасите.