В мрежата изненадващо се появи първият трейлър на новия филм по играта Mortal Kombat. Лентата, която ще дебютира на 16 април, все още нямаше свой официален клип, но нещата бързо се промениха, след като изтече негова руска версия в интернет.

Достоверността на клипа бе очевидна заради костюмите и ефектите, които изглеждат страхотно. В него има много насилие, а за кратко се появяват любими персонажи като Goro, Sub-Zero, Scorpion и на практика повечето от основните герои. В трейлъра можем да видим още Jax, Kano и Liu Kang. Не се минава и без финалните завършеци "fatality". Малко по-късно в YouTube вече се завъртя и официалният трейлър с по-добро качество, който представяме на вашето внимание.

Клипът дава добра представа за кино продукцията. Той потвърждава думите на режисьора Саймън Маккуоид, който преди време разказа, че Mortal Kombat ще бъде кървав, подобно на играта, ще има множество интересни битки и голямо количество от задължителните "fatality" завършеци.

Във филма ще бъдат използвани всички любими елементи на геймърите от играта, а в кадрите ще има и много обекти със скрити послания, които сме виждали в Mortal Kombat или са свързани с нея по някакъв начин - т.нар. великденски яйца.

Новият филм ще дебютира в HBO Max на 16 април, а на същата дата ще е и премиерата във всички отворени кина по света, където няма Covid ограничения.