Тази седмица Sony най-сетне представи първия клип за своя филм по Uncharted. Верните фенове на играта чакаха този момент дълги години, но след като стана ясно, че продукцията най-сетне е почти завършена - първите кадри от нея вече може да бъде видяна.

Всички, обичащи играта, веднага ще разпознаят в трейлъра някои от ключовите моменти и екшън сцени. Най-голямата звезда във филма е Марк Уолбърг. Той обаче не се превъплъщава в героя Нейтън Дрейк, а в неговия ментор Виктор Съливън. В ролята на самия Дрейк се превъплащава младият Том Холанд. В стил Индиана Джоунс, той постоянно се впуска в различни приключения, търсейки съкровища.

Филмът трябва да се появи в кината на 18 февруари, след като няколко пъти бе отлаган. Работата по лентата дори бе спирана на няколко пъти, но вече всичко е заснето и проектът е в етап на постпродукция.

Sony Pictures добавя и напомняне в края на трейлъра за ремастерирания пакет от Uncharted 4 и Uncharted: The Lost Legacy, който идва на PlayStation 5 и PC в началото на 2022 г.