В мрежата се появи ново видео, разкриващо повече неща от играта Atomic Heart. Създателите на това заглавие от Mundfish до момента не са разкрили почти нищо за играта. Освен няколко клипа, появили се в мрежата, за нея все още не се знае много.

Съдейки по филмчетата, последното от които се появи тези дни, играта ще разчита на уникално реалистична графика. Във видеото сега могат да се проследят отделни гейм сесии. Чрез тях се разкриват и много от елементите в Atomic Heart, оръжията, както и няколкото вида врагове. Във видеото се виждат доста роботизирани насекоми и много силен бос.

Според мнозината играта напомня на хита Bioshock със своя ретро облик и многото кървави елементи от графиката. За Atomic Heart обаче многократно се спекулираше, че е прекратена, заради не достатъчно информацията за нея и премиерата ѝ. Видеото сега показва, че по заглавието се работи и рано или късно геймърите ще могат да му се насладят. Към момента се знае, че то ще е за персонални компютри, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Series S и Xbox One.