Goat Simulator 3, комедийна сандбокс игра от студио Coffee Stain North, пусната преди година и половина, получи първата си платена добавка. То се нарича Multiverse of Nonsense и добавя гигантска капибара към играта.

Според сюжета на Multiverse of Nonsense играчите ще трябва да помогнат на гигантската капибара - тя събира камъни на нестабилността (аналог на камъните на безкрайността на Marvel) - за да спасят Мултивселената от унищожение.

Събитията в Multiverse of Nonsense се развиват в нова "пясъчна кутия" с възможност за придвижване между различни вселени и объркващи световни събития, които трябва да бъдат завършени, за да се възстанови стабилността на вселената. Обещава се мащабно приключение с вълнуващи куестове, интересни герои, 116 части от екипировката (27 от тях с нови способности), допълнителен транспорт и още осем кози. Освен това в Multiverse of Nonsense дебютира диалогова система за общуване с хора. Разработчиците уточняват, че могат да говорят само NPC-та, тъй като главният герой на Goat Simulator 3 е коза.

Goat Simulator 3: Multiverse of Nonsense беше пусната за компютри (в Steam и EGS), PS5, Xbox Series X и S. Заедно с добавката за Goat Simulator 3 излезе и свеж пач. В него е подобрена навигацията, добавена е статистика на света при посочване на бутона за продължаване на играта, обновено е менюто за избор на ниво и са отстранени редица бъгове.