В мрежата бе пуснато най-новото видео към играта Shadow Warrior 3. Разработчиците от Devolver Digital публикуваха трейлър, който подсказва какво можем да очаква в нея. Подобно на игрите от серията досега, във "Война" ще има много кръв, екшън, опасности, които ви дебнат отвсякъде, причудливи врагове и богат арсенал от оръжия.

Настоящето видео представя едно от нивата в играта. То е озаглавено Motoko"s Thunderdome и дава ясен поглед как ще изглеждат различни елементи като картечници, гранатомет, пистолет, безмилостно острата катана и магията, на която е способен героят.

Историята в заглавието е типична за поредицата. Сваленият шогун Ло Уонг и неговият партньор Орочи Зила тръгват по следите на дракон, който е избягал от затвора си. Всичко това е само, за да закрепи по някакъв начин много здравия екшън и динамичен геймплей. Малка част от него можете да видите във видеото. То показва още осъвременената графика, работеща с последното поколение видео карти. Заглавието работи отлично и на по-стари конфигурации, но повечето ефекти и скорост на кадрите изискват по-мощен хардуер.

Shadow Warrior 3 излиза по-късно тази година за предишното поколение конзоли и за персонални компютри. Все още не е ясна точната дата, но до тогава със сигурност ще получим и още много подробности за заглавието.