В рамките на виртуалното събитие PlayStation Showcase бяха представени цял куп нови игри и трейлъри на заглавия, за голяма част от които към момента имаше само слухове. Една от най-очакваните игри бе новия Spider-Man. И въпреки, че за него имаше само слухове, информацията се потвърди напълно. Нещо повече - Insomniac Games подготвят не една, а две игри от света на Marvel.

Новият Spider-Man 2 ще се появи през 2023 година. Геймърите ще могат да го намерят единствено за PlayStation 5. В новата игра се завръща Браян Интихар, като творчески директор, а Райън Смит ще е отново режисьор.

В рамките на събитието на Sony създателите на играта споделиха своето вълнение и радостта от това колко нови възможности дава PlayStation 5 при създаването на усещанията за играчите. Обещанията са, че в Spider-Man 2 сюжетът отново ще има основна роля. Няма да се разчита само на екшъна, а Питър Паркър и Майк Моралес ще бъдат въвлечени в сложна и чисто човешка история.

Най-голямата изненада обаче бе обявяването на нова игра, за която към момента няма трейлър, а само кратко видео. Тя ще се нарича Marvel's Wolverine и както можете да предположите, ще представя приключенията на Върколака. Ще е самостоятелно заглавие, режисирано от Брайън Хортън. Играта обаче е в много начален стадий на разработка и новините за нея тепърва ще се появяват.