Една от най-очакваните игри - Grand Theft Auto 6 - няма да се появи на пазара преди 2025 година. Така поне твърди един от най-осведомените хора в индустрията - Том Хендерсън. Като "лийкър" той е един от геймърите, които научават първи слуховете и потвърдените новини за игрите.

Очакваното заглавие все още е в етап на ранна разработка. Действието в GTA 6 ще се развива в добре познатата ни модерна обстановка, включваща легендарния Vice City. Ще има обаче и промени, които ще засягат развитието на картата. Подобно на Fortnite, играта ще е обект на редица преобразования, които няма да оставят играчите да скучаят. Очаква се в GTA 6 да има множество нови персонажи, включително женски герой, който ще поеме ролята на хакер.

Във видеото, което споделяме с вас, има не малко догадки, но поне за датата на премиерата нещата са пределно ясни за сега. Разработчиците имат желание да изпипат всичко и да няма грешки и компромиси с качеството. Точно това е причината те да не се стремят на всяка цена да публикуват играта до края на 2023 година.