Издателят GungHo Online Entertainment и разработчикът Supertrick Games обявиха отвореното бета тестване на безплатния мултиплейър екшън Deathverse: Let It Die.

Изпробването на играта преди пускането ѝ в продажба, ще бъде възможно в две тестови сесии: от 28 май (23:00 ч. българско време) до 29 май (5:00 ч. българско време) и на 5 юни от 11:00 ч. до 17:00 ч. българско време.

В описанието на бета версията се посочва, че няма да бъде допуснат никакъв напредък при създаването на версията. Достъпът до микро транзакциите също ще бъде затворен. Разработчиците също така предупредиха за възможни проблеми поради незавършеността на играта.

Отвореното бета тестване на Deathverse: Let It Die ще се проведе на PlayStation 4 и PlayStation 5. Предварителното зареждане вече започна в американския сегмент на PlayStation Store и в други региони на дигиталния магазин. Издаването на Deathverse: Let It Die все още се очаква тази пролет. В него геймърите ще участват в своеобразно шоу за оцеляване и ще се състезават с други потребители за обичта на публиката.