Издателят PQube и разработчиците от ирландското студио Level 91 Entertainment обявиха добавянето на Twilight Rivals за своята аркадна състезателна игра Inertial Drift и пускането на играта на конзолите от актуално поколение.

Беше разкрито, че Twilight Rivals за персонални компютри в Steam и Epic Games Store, PS4, Xbox One и Nintendo Switch съдържа едноименен сюжетен режим, четири писти, четири автомобила и още доста изненади.

Допълнителното издание на Inertial Drift: Twilight Rivals Edition ще бъде пуснато в продажба за PS5, Xbox Series X и Xbox Series S до края на тази година. На притежателите на основната игра за компютър, PS4, Xbox One и Switch ще бъде предложен платен ъпгрейд.

Когато бъде представено на конзолите от актуално поколение, играта Inertial Drift ще поддържа два режима: подобрена производителност (120 кадъра в секунда) и качество (пълна резолюция 4K).

Заглавието дебютира през септември 2020 г. и получи оценки от 74% до 89% в Metacritic. Играта предлага ретрофутуристична обстановка в стил 90-те години, дрифт, интригуващ сюжетен режим и мултиплейър (локален и онлайн).