PQube и Level 91 Entertainment обявиха датата на пускане на аркадното заглавие Inertial Drift: Twilight Rivals Edition за конзоли от сегашно поколение и разширението Twilight Rivals за други платформи.

Играта Inertial Drift: Twilight Rivals Edition и самото разширение Twilight Rivals бяха официално представени през юни миналата година и се очакваше да бъдат пуснати преди края на годината.

Twilight Rivals Edition ще бъде пусната в продажба на 20 октомври за PS5, Xbox Series X и S. Пакетът Twilight Rivals за оригиналната игра Inertial Drift ще бъде достъпен за закупуване за компютри в Steam и EGS, PS4, Xbox One и Nintendo Switch в същия ден.

Twilight Rivals включва едноименния сюжетен режим, четири писти, четири автомобила и още. За PS5, Xbox Series X и S заглавието ще предлага два режима - 120 кадъра в секунда или 4K резолюция.

Заглавието дебютира през септември 2020 г. Проектът получи между 74% и 89% в Metacritic за ретро футуристичната си среда от 90-те години, дрифт механиката с два стика, режима на историята и мултиплейъра - локален и онлайн.