След като Sony обяви, че затваря магазините си за PS3, PSP и Vita за геймърите стана ясно, че повече няма да могат да купуват игри в дигитален формат за тях. Решението на Sony e магазините да престанат да приемат поръчки на втори юли за PS3 и PSP и на а двадесет и седми август за Vita.

От компанията увериха, че всеки, поръчал си вече игра от тях, ще може да я сваля и занапред, но новите покупки ще са на практика невъзможни. Единственото решение за притежателите на старите конзоли, които все още ги ползват, е да попълнят сега дигиталната си колекция с последно пазаруване в магазините.

На това вероятно се надява и разработчикът на играта ScourgeBringer - Flying Oak Games. Студиото ще я предложи за PS4 и PS Vita на 22 април. Така притежателите на портативната конзола на Sony ще имат само 128 дни, за да купят заглавието, което спада към жанра на "платформърите". По този начин играта ще се превърне и в последното заглавие, появило се за портативната конзола на Sony.

ScourgeBringer вече е издадена за персонален компютър, Xbox One и Switch и се харесва от не малко играчи. В класическия стил на аркадна игра от 90-те, тя предлага динамично действие, битки с извънземни и доста тежка музика. Най-добрият начин да разберете за какво става въпрос е да изгледате видеото за нея, което споделяме към статията.