След три години и половина поддръжка на съдържанието CD Projekt Red вече не работи по Cyberpunk 2077, според новия финансов отчет на компанията. Отчетът на CD Projekt за март разкри, че са останали 17 души, които се грижат за Cyberpunk 2077. В ръководството на толкова малък брой служители, ангажирани с играта, нарекоха достатъчни за настоящия ѝ етап на развитие.

Както IGN отбеляза, в отчета на CD Projekt за първото тримесечие на 2024 г. в графиката, показваща разпределението на служителите на CD Projekt Red по текущи проекти, не е останало място за Cyberpunk 2077.

CDPR се концентрира върху разработването на бъдещи игри: 407 служители работят по Polaris (следващия Witcher), 56 служители работят по Orion (продължението на Cyberpunk 2077), а 20 служители работят по Hadar (ролева игра от новия франчайз).

Само преди няколко седмици последните рецензии за Cyberpunk 2077 в Steam станаха "изключително положителни" за първи път в историята на играта - делът им достигна 95%. В новия доклад на CD Projekt също се отбелязва това постижение.

Финансовият директор на CD Projekt Пьотр Нилюбович увери във видео, посветено на публикуването на доклада: "Това означава много за нас, особено като се има предвид колко усилия и време вложихме в играта".

Cyberpunk 2077 беше пусната през декември 2020 г., а добавката Phantom Liberty беше пусната през септември 2023 г. заедно с актуализация 2.0. През декември 2023 г. е представен последният голям пач за играта и оттогава са правени само незначителни промени.