Потребител на форума ResetEra с псевдоним dex3108 е откри, че във версията за компютри на ремастъра на супергеройския екшън Marvel's Spider-Man е добавена интеграция с PlayStation Network с пач 1.1006.0.0.

Незадължителната възможност да свържете акаунта си в Steam с акаунта си в PlayStation Network ще донесе на играчите на Marvel's Spider-Man Remastered алтернативен костюм, джаджа по избор и две точки за умения.

Освен това пропускът ще предоставя на потребителите редовни "новини, актуализации и оферти от игри на PlayStation Studios за компютри или платформите на PlayStation".

След излизането на кръпката за Marvel's Spider-Man Remastered на официалния уебсайт на PlayStation беше отворен раздел "Останете свързани с PlayStation", но бутонът за регистрация все още не е пренасочен.

На този етап изглежда, че бонус съдържанието за компютърните игри на Sony и абонаментите за бюлетини ще ограничат интеграцията с PSN, въпреки че геймърите се надяват на кръстосани покупки и прехвърляне на напредъка (трофеи).

Колкото до кръпката, тя добавя поддръжка на Intel XeSS, актуализира AMD FSR до версия 2.1, позволява на играта да използва повече видео памет, поправя отраженията и спада на производителността при включен рейтрейсинг, както и оправя грешки при формат 32:9.

Компютърната версията на Marvel's Spider-Man Remastered дебютира на 12 август в Steam и Epic Games Store. В близко бъдеще проектът ще получи подкрепа за технологията за интелигентно мащабиране DLSS 3.