По време на виртуалното събитие Square Enix Presents, гейм студиото представи множество допълнения, но едно от най-интригуващите е свързано с играта Marvel's Avengers. Екшън-ролевото заглавие е задължително за феновете на комиксите и гейминга. То дава неповторим поглед върху повечето емблематични герои от поредицата.

Специално внимание в заглавието е обърнато на движенията на персонажите, а подобно на комиксите, историята изважда на преден план автентичния героизъм и човечност. Заглавието предлага зрелищна кампания, изпълнена с много мисии за един или няколко играчи. Именно това прави Marvel's Avengers едно от любимите на играчите. Но до момента в него липсваше важен герой.

Сега в играта предстои да се появи експанжънът War for Wakanda, който както можете да предположите, вкарва в нея героя Black Panther. Мнозина очакваха появата му още през миналата година, но имаше забавяне. И този път не заради пандемията, тъй като продукцията е била готова. Причината за забавянето е смъртта на актьора Чадуик Боузман, изпълняващ главната роля във филма "Черната пантера". За съжаление той си отиде на четиридесет и три годишна възраст.

Много от нещата за новото допълнение към играта все още остават неясни, но Square Enix пусна специален трейлър, който споделяме с вас.