Разработчиците Microids и Koalabs обявиха официално датата, на която ще излезе версията за персонални компютри на Syberia: The World Before. Това е четвъртата игра от емблематичната поредица. Първо ще я видят собствениците на компютри - на 10 декември тази година. За конзоли тя ще се появи чак следващата година.

Игрите от поредицата Syberia са любими на много геймъри - почитатели на приключенския жанр. Създадени от починалия през май тази година белгийски художник Беноа Сокал, заглавията разказват за приключенията на младата авантюристка Кейт Уолкър.

За първи път видяхме игра от серията през 2002 г., а следващите части се появиха през 2004 и 2016 година. При тях Сокал изпълнява ролята на художествен директор.

Новата игра обещава да предложи познатия художествен 3D стил, заедно с интересни загадки. Главната героиня Уолкър ще преживее пътуване във времето, попадайки в 1937 г. в компанията на млада пианистка, чието бъдеще е застрашено от нацистите.

Заедно с анонса на датата за премиера на играта, в мрежата се появи и специален трейлър, в който можем да видим повече елементи от нея. Предлагаме го на вашето внимание.