Малко преди официалното излизане на най-известния футболен симулатор, едно от най-важните неща във FIFA 2022 стана ясно. Появиха се оценките на футболистите и се разбра кои ще са най-добрите футболисти в тазгодишната игра.

Независимо дали играете като мениджър в голям клуб, в режим на кариера или събирате мечтаната единадесеторка във FIFA Ultimate Team, струва си да знаете най-добрите футболисти, които ще се възползват от следващото представяне на EA.

В играта са отчетени последните 12 месеца. На анализ са подложени постиженията на играчите, техните трансфери и форма. Няма много движение на самия връх и аржентинската суперзвезда Лионел Меси запазва мястото си начело в класирането.

Доста по-напред в класирането на най-добрите футболисти обаче е Килиан Мбапе, който е на пето място. На второ вече е Робърт Левандовски, който измества Кристиано Роналдо. Десетката се допълва още от Неймар, Хари Кейн и Н'Голо Канте. В челото има и двама вратари. За най-добър с оценка 91 е определен Ян Облак, а с 90 е Мануел Нойер.