Тази седмица в един от най-големите магазини за компютърни игри-Epic Games Store-на разположение на геймърите за безплатно изтегляне е една от най-добрите Star Wars игри от последните години. Star Wars Battlefront II се появи още през 2017 година и за кратко време натрупа голяма база от свои привърженици.

Заглавието дава възможност на любителите на поредицата да играят с някои от най-характерните герои от филма като Рей, Кайло Рен, Дарт Мол, Йода и много други. Разбира се, всеки един от тях има различни бойни умения и по различен начин се вписва в историята.

Освен много битки Star Wars Battlefront II поставя играчите в още много ситуации. В играта има възможност за пилотиране на бойни кораби и превозни средства на множество места из галакатиката.

Играта е много популярна със своята възможност за мултиплеър, чрез който можете да премерите сили с хиляди други играещи, но и увлекателна сингъл плеър история. Всичко това сега е напълно безплатно, а ако изтеглите играта до 21 януари - тя остава за вас.

Версията на играта в Epic Games Store е Star Wars Battlefront II: Celebration Edition и тя включва в себе си всички ъпдейти и безплатно съдържание, получавани от играчите през последните две години.