Американският стриймър Франк Елерб, по-известен като Techniq, неволно потвърди все още необявен герой от Marvel's Avengers по време на скорошно предаване в канала на Xbox в Twitch.

Видеото се фокусира върху скорошното представяне на нова героиня в Отмъстителите на Marvel - Жената на Тор (Джейн Фостър). На демонстрацията беше поканен и водещият дизайнер на Crystal Dynamics Брайън Уогнър.

Към края на предаването Techniq реши да сподели забавен факт от живота си. Оказва се, че неговият учител по актьорско майсторство е изпълнителят на ролята на жената Хълк в Отмъстителите на Марвел. Преди разкритието Techniq уточни, че не си спомня дали информацията е била публично достъпна, затова, за да избегне евентуални казуси, не разкри името на артиста.

След като погледна лицето на Уагнър и осъзна грешката, стриймърът се опитва да се пошегува, но вече беше твърде късно. Водещият дизайнер на Crystal Dynamics само потвърди, че жената Хълк за Отмъстителите на Marvel не е обявена.

Жената Хълк за първи път е спомената в бета файловете на Отмъстителите на Marvel преди излизането на играта, а през декември 2021 г. стана ясно, че героинята ще бъде изиграна от американската актриса Крисия Байос.

Играта Marvel's Avengers излиза за компютри в Steam, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и Xbox Series S. Според същия източник, следващият герой след пускането на играта няма да бъде вариант на вече съществуващ персонаж, така че Hulk Woman вероятно ще се появи в играта по-късно.