Take-Two Interactive работи по три нови версии на свои хитови заглавия. Информацията се появи по време на инвестиционна презентация на холдинга, съставен от Rockstar Games, 2K и Private Division.

Все още не е ясно как ще бъдат предложени на пазара. Това може да стане като допълнение на основните заглавия или като отделни нови части, които ще бъдат пуснати на пазара през следващата година. В следващите месеци обаче е сигурно, че ще чуем и официална информация за трите нови заглавия.

Специалисти предполагат, че едната нова игра ще е римейк на Grand Theft Auto 3, както и неговите продължения Vice City и San Andreas. В това време Rockstar Games ще пуснат и Grand Theft Auto V: Expanded and Enhanced за най -новото поколение игрови конзоли, както и самостоятелната версия на Grand Theft Auto Online на 11 ноември.

Пускането на нови игри в толкова кратък срок не е ново за Take-Two Interactive. Компанията обяви официално преди време, че ще пусне цели 62 игри до 2024 година. В това число се планира и нов франчайз, който вероятно ще бъде Marvel X-Com.