Горещо очакваната екшън-приключенска игра с отворен свят The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom за Nintendo Switch все още е седмица и половина преди премиерата, но тя вече започна да се тегли от различни торент тракери, благодарение вероятно на по-ранното разпространение сред хората, поръчали си специални копия.

През изминалия уикенд дискове с Tears of the Kingdom попаднаха в ръцете на редица геймъри, снимки на колекционерското издание се появиха в 4chan, а онлайн пазарът Mercari откри обяви за физически копия на играта. Оттогава Tears of the Kingdom започна да се излъчва чрез Twitch, Discord и по-малко известни сайтове. Стриймовете не продължават дълго (веднага биват блокирани), но според PC Gamer пиратска версия на играта вече се е появила в торентите.

За да избегнем спойлери, няма да прилагаме към текста изтеклите скрийншотове и геймплейни видеоклипове, но ако не се страхувате да си развалите впечатлението, можете да разгледате темата във форума Reddit с изтеклите материали.

Потребителите на 4chan също така са публикували кадри и клипове на Tears of the Kingdom, работещи на емулатора Ryujinx (играта дава 20-30 fps) и дори на Steam Deck. Разработчиците на емулатора обаче не подкрепят тези инициативи.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ще бъде пусната официално на 12 май за Nintendo Switch като ще струва 70 долара щ. долара.