Както беше обещано, в специално предаване издателят Ubisoft и разработчиците от Ubisoft Milan споделиха нови кадри и подробности за тактическото си приключение Mario + Rabbids Sparks of Hope.

В сюжета тъмната материя Кърса се стреми да погълне цялата енергия в галактиката, за което насочва слугите си да ловят искри. От Марио и неговите приятели зависи да предотвратят катастрофата и да спасят беззащитните същества.

В шестминутен общ трейлър разработчиците показаха разнообразни локации, "незабравими герои" и нови съюзници, включително самия Баузър. Битките в Mario + Rabbids Sparks of Hope не са се променили много в сравнение с предишната игра, но героите вече могат да се движат свободно из арената, а не на квадрати.

Обещани са уникални оръжия и умения за всеки герой, точки опит след битките за повишаване на нивото и елементарни атаки с искри. Очаква се играта Mario + Rabbids Sparks of Hope да излезе ексклузивно за Nintendo Switch на 20 октомври. Предварителните поръчки вече започнаха в електронния магазин на Nintendo.