Издателят Prime Matter и разработчиците от студио Blackbird Interactive изброиха единиците в стартовата версия на тактическата стратегия в реално време Crossfire: Legion. Цялата информация беше разкрита в нов трейлър на играта.

При пускането на проекта за ранен достъп, той ще предлага 6 командири и 45 вида единици. Последните включват отбранителни специалисти, въздушна поддръжка, превозни средства и др. Разработчиците подчертават, че всички командири ще имат набор от уникални умения, което подчертава тяхната индивидуалност. Стилът на играта, когато избирате един или друг командир, ще бъде много различен.

Базовата версия на Crossfire: Legion ще разполага с няколко режима, сред които са първият акт на сюжетната кампания, кооперативна игра и класически битки с AI противници. Ще бъде възможно да се биете с истински играч в режимите Payload и Versus на две карти.

Останалата част от сюжетната кампания, както и редактор на нива, предизвикателства за общността и система за преиграване, ще бъдат достъпни през целия период на ранен достъп до стратегията. Очаква се окончателната версия на Crossfire: Legion да бъде пусната за персонални компютри до края на тази година, а ранният достъп ще започне на 24 май.